TÜRK POP MÜZİĞİNİN DİVASI SEZEN AKSU, ÖĞRENCİLERLE AYNI SAHNEDE!.. AKSU’NUN, KONSERİNDEN AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

TÜRK POP MÜZİĞİNİN DİVASI SEZEN AKSU, ÖĞRENCİLERLE AYNI SAHNEDE!.. AKSU’NUN, KONSERİNDEN AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!.. 27 Mayıs 2010 - 15:20 | Güncelleme:

İlköğretim Okulları düzeyinde tek flarmoni orkestrasına sahip okul olan Bilfen Okulları, 125 kişilik Flarmoni Orkestrası ve 110 kişilik korosuyla her yıl birbirinden prestijli sahnelerde çok değerli sanatçılarla yıl sonu konserleri veriyor. Bu yıl TİM Maslak Show Center’da 26 Mayıs’ta verdiği konserde Türkiye’nin Minik Serçesi Sezen Aksu ile aynı sahneyi paylaşarak hayallerini gerçekleştiren Bilfen Flarmoni Orkestrası öğrencileri yeteneklerini bir kez daha kanıtladı.

Bilfen Okullarının düzenlediği yıl sonu gösterisi renkli bir şova dönüştü. Sezen Aksu’nun en güzel şarkılarından oluşan bir repertuar sunan öğrencilere, dans gösterileri de eşlik etti. Gecede Bilfen Okulları Sanat Danışmanı Hakan Aysev ve müzik öğretmenlerinden Eda Özülkü de sahne alarak Sezen Aksu şarkılarını yorumladılar. Özellikle Hakan Aysev ve Eda Özülkü’nün “Eskidendi” düeti izleyenlerden büyük alkış aldı. Gecede Devlet Bakanı Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış da hazır bulundu.