TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR. 13 ŞEHİT DİYARBAKIR''DA DÜZENLENEN TÖRENLE MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI!.. 7. KOLORDU KOMUTANLIĞI''NDAKİ TÖRENE BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ VE TARIM VE GIDA BAKANI EKER İLE KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL CEYLANOĞLU İLE JANDARMA GENEL KOMUTANI ORGENERAL ÖZEL DE KATILIYOR…

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR. 13 ŞEHİT DİYARBAKIR''DA DÜZENLENEN TÖRENLE MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI!.. 7. KOLORDU KOMUTANLIĞI''NDAKİ TÖRENE BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ VE TARIM VE GIDA BAKANI EKER İLE KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL CEYLANOĞLU İLE JANDARMA GENEL KOMUTANI ORGENERAL ÖZEL DE KATILIYOR… 15 Temmuz 2011 - 14:40 | Güncelleme:

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde çıkan çatışmada şehit düşen 13 asker için 7. Kolordu Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Şehit askerleri için yapılan törende İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Tarım Bakanı Mehdi Eker de hazır bulundu.

13 asker Diyarbakır'da düzenlenen törenle memleketlerine uğurlanıyor. 7. Kolordu Komutanlığı''ndaki törene Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Tarım ve Gıda Bakanı Mehdi Eker ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel de katıldı.