BU VÜCUDU YAPMANIN BEDELİ AYLIK 2 BİN LİRA!.. KIVANÇ TATLITUĞ, İKİ AY ÖNCE ÖZEL BİR DİYETİSYEN YARDIMIYLA DİYET YAPMAYA BAŞLAMIŞ. AYDA 2 BİN TL ÖDEYEREK DİYETİSYEN NE DİYORSA ONU YİYİYOR, NASIL YAPMASI GEREKİYORSA ÖYLE SPOR YAPIYORMUŞ...

BU VÜCUDU YAPMANIN BEDELİ AYLIK 2 BİN LİRA!.. KIVANÇ TATLITUĞ, İKİ AY ÖNCE ÖZEL BİR DİYETİSYEN YARDIMIYLA DİYET YAPMAYA BAŞLAMIŞ. AYDA 2 BİN TL ÖDEYEREK DİYETİSYEN NE DİYORSA ONU YİYİYOR, NASIL YAPMASI GEREKİYORSA ÖYLE SPOR YAPIYORMUŞ... 18 Temmuz 2011 - 20:36 | Güncelleme:

Artık erkekler de kadınlar kadar kendilerine bakıyor. Hatta erkekler daha bakımlı bile olyabiliyor. Yediklerine içtiklerine inanılmaz dikkat ediyorlar. Hele bazı tipler var ki, hangi rejimi sorsanız biliyorlar. Sanki biraz sıkıcı bir erkek modeli bu tipler…

HaberTürk’ten Esin Övet’in haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ da bu sıkı diyetleri yapan isimlerden. Ama onun durumu farklı. O yeni sezonda başlayacak dizi için hazırlıkta.

Buğra Gülsoy ile aynı dizide iki kardeşi canlandıracak olan Kıvanç Tatlıtuğ, iki ay önce özel bir diyetisyen yardımıyla diyet yapmaya başlamış.

Ayda 2 bin TL ödeyerek diyetisyen ne diyorsa onu yemiş, nasıl yapması gerekiyorsa öyle spor yapmış. Yani son zamanlarda sergilediği kaslı vücudu böyle bir disiplin sonucu ortaya çıkmış.