FLAŞ!.. ÜNLÜ OYUNCUDAN CESUR AÇIKLAMA: "BENİM KIZIM EŞCİNSEL!.. BİR OĞLUM, BİR KIZIM, İKİ GELİNİM VAR!..” HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. ÜNLÜ OYUNCUDAN CESUR AÇIKLAMA: "BENİM KIZIM EŞCİNSEL!.. BİR OĞLUM, BİR KIZIM, İKİ GELİNİM VAR!..” HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!.. 14 Ekim 2011 - 11:25 | Güncelleme:

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yarışan “Zenne” adlı filmin gala gösterimi yapıldı. Filmin oyuncularından Ünal Silver kızı ile ilgili cesur açıklamalar da bulundu.

Eşcinsel Ahmet Yıldız'ın hayatını konu alan ve merakla beklenen filmin galası dün akşam yapıldı. Filmin bitimiyle salon dakikalarca süren alkış sesleri ile inledi.

Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran filmin, birkaç dalda ödül alması bekleniyor.

Ahmet'in babasını canlandıran Ünal Silver, “Bu ülkede bazı anne babalar, katil çocuklarını bağrına basıyorlar, eşcinsel çocuklarını öldürtüyorlar veya öldürüyorlar” dedi.

Ünal sözlerine şöyle devam etti:

“Benim kızım eşcinsel. Anne babalar, çocukları eşcinsel oldu diye niye üzülüyor, anlamıyorum. Benim çocuklarım kanser olurlarsa üzülürüm. Bir oğlum, bir kızım, iki gelinim var. O nedenle o babayı anlamak benim için zor oldu.”