FLAŞ!.. YILMAZ VURAL’IN ÇOK KONUŞULAN “İKİ EŞİM VAR!..” AÇIKLAMASI CANLI YAYIN “ARIM BALIM PETEĞİM”DE ÜNLÜ İLAHİYATÇI YAŞAR NURİ ÖZTÜRK VE AİLE DANIŞMANI SİBEL ÜRESİN TARAFINDAN YORUMLANIYOR!.. İKİLİNİN ORTAK GÖRÜŞÜ ŞU: “ÇOKEŞLİLİK YASAL OLACAK!..”

FLAŞ!.. YILMAZ VURAL’IN ÇOK KONUŞULAN “İKİ EŞİM VAR!..” AÇIKLAMASI CANLI YAYIN “ARIM BALIM PETEĞİM”DE ÜNLÜ İLAHİYATÇI YAŞAR NURİ ÖZTÜRK VE AİLE DANIŞMANI SİBEL ÜRESİN TARAFINDAN YORUMLANIYOR!.. İKİLİNİN ORTAK GÖRÜŞÜ ŞU: “ÇOKEŞLİLİK YASAL OLACAK!..” 14 Ekim 2011 - 12:07 | Güncelleme:

Yılmaz Vural’ın ‘iki eşim var, ikisine de adaletli davranıyorum, ikisinin de soy ismi Vural’ açıklamaları “Arım Balım Peteğim”de tartışılıyor.

Ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, Yılmaz Vural’ın açıklamalarıyla ilgili olarak, ‘Saygın bir spor otoritesi kendisi. Söylediklerini samimi buldum bu yüzden takdir ediyorum. Bütün bu yaşananlar ileride normalleşecek, açıkça yaşanacak’ diye konuştu.

Çokeşlilikle ilgili çok tepki çeken yorumları bulunan Sibel Üresin de Yılmaz Vural’ın iki eşi olmasıyla ilgili bakın neler söylüyor: Yılmaz Bey’i kutluyorum. Dürüstlüğünü takdir ediyorum. Çokeşlilik sadece Arap ülkelerinde değil Avrupa’nın bir çok ülkesinde açıkça yaşanıyor. Bu ilişkide kırılan kimse yoksa alkışlarım bu ilişkiyi. Göreceksiniz bir gün çok eşlilik yasallaşacak.