FLAŞ!.. BASKETBOLDA AVRUPA LİGİ’NDA “SON 16” KURALARI ÇEKİLDİ!.. GALATASARAY VE ANADOLU EFES AYNI GRUBA DÜŞTÜ!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. BASKETBOLDA AVRUPA LİGİ’NDA “SON 16” KURALARI ÇEKİLDİ!.. GALATASARAY VE ANADOLU EFES AYNI GRUBA DÜŞTÜ!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!.. 28 Aralık 2011 - 14:48 | Güncelleme:

Basketbolda, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi (Euroleague) Top 16 kuraları İspanya'nın Barcelona kentine çekildi.

Temsilcilerimizden Anadolu Efes ve Galatasaray Medical Park E Grubu'nda birbirine rakip oldu. Fenerbahçe Ülker ise 1. torbadan katıldığı kura çekiminde G Grubu'na düştü.Barcelona'da yapılan kura çekimine 1. torbadan giren Fenerbahçe Ülker, G Grubu'nda Yunanistan temsilcisi Panathinaikos, Rusya ekibi UNICS Kazan ve İtalyan takımı EA Armani ile eşleşti.

E Grubu'nda birbirine rakip olan Anadolu Efes ve Galatasaray Medical Park'ın diğer rakipleri grubunu 10 galibiyet 0 yenilgi ile bitiren Rus temsilcisi CSKA Moskova ve Yunanistan ekibi Olympiakos..

E Grubu'ndaki temsilcilerimizden birinin ve G Grubu'ndaki Fenerbahçe Ülker'in tur atlaması halinde çapraz eşleşme nedeniyle yeniden bir 'Türk takımı eşleşmesi' olmayacak.  

İŞTE EŞLEŞMELER...

E Grubu: CSKA Moskova, Olympiakos, ANADOLU EFES, GALATASARAY MEDİCAL PARK

F Grubu: Real Madrid, Montepaschi Siena, Unicaja Malaga, Gescrap Bilbao

G Grubu: FENERBAHÇE ÜLKER, Panathinaikos, Unics Kazan, EA Milano

H Grubu: Barcelona, Maccabi Tel Aviv, Bennet Cantu, Zalgiris Kaunas