FLAŞ!.. NEPAL’DE UÇAK DÜŞTÜ, 15 ÖLÜ ÇOK SAYIDA YARALI VAR!.. NEPAL’İN KUZEYİNDE 21 KİŞİYİ TAŞIYAN UÇAĞIN İNİŞ SIRASINDA DÜŞTÜĞÜ BİLDİRİLDİ!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. NEPAL’DE UÇAK DÜŞTÜ, 15 ÖLÜ ÇOK SAYIDA YARALI VAR!.. NEPAL’İN KUZEYİNDE 21 KİŞİYİ TAŞIYAN UÇAĞIN İNİŞ SIRASINDA DÜŞTÜĞÜ BİLDİRİLDİ!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!.. 14 Mayıs 2012 - 17:55 | Güncelleme:

Nepal’in kuzeyinde 21 kişiyi taşıyan uçağın iniş sırasında düştüğü bildirildi. Kaza sonrası 15 kişi ölürken, 6 kişi de yaralı kurtuldu.

Nepal’de 3’ü mürettebat toplam 21 kişiyi taşıyan uçak, iniş sırasında düştü. Uçakta Nepalli 2 pilot ve bir hostes, 16 Hindistan ve 2 Danimarka vatandaşı toplam 18 yolcu bulunuyordu.

Jomsom şehri yakınlarında düşen uçakta 15 kişi ölürken, kurtulan 6 kişinin de ciddi yaralandığı aktarıldı. Uçaktaki 2 Danimarkalının da kurtulanlar arasında olduğu kaydedildi. Uçak, Jomsom şehrinden Pokhara şehri seferini yapıyordu.

Yetkililer, yere çakılan uçağın ikiye bölündüğünü, ancak ateş almadığını söyledi. Ölenlerden 13’ünün Hindistan vatandaşı ikisinin ise Nepalli pilot olduğu açıklandı.