SON DAKİKA!.. HAS PARTİ GENEL BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ''TAN BAŞBAKAN ERDOĞAN''LA YAPTIĞI GÖRÜŞMEYLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ!.. KURTULMUŞ, UZUN SÜREDİR KONUŞULAN AK PARTİ VE HAS PARTİ’NİN BİRLEŞMESİ KONUSUNDA BAŞBAKAN’DAN TEKLİF ALDIKLARINI SÖYLEDİ!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

SON DAKİKA!.. HAS PARTİ GENEL BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ''TAN BAŞBAKAN ERDOĞAN''LA YAPTIĞI GÖRÜŞMEYLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ!.. KURTULMUŞ, UZUN SÜREDİR KONUŞULAN AK PARTİ VE HAS PARTİ’NİN BİRLEŞMESİ KONUSUNDA BAŞBAKAN’DAN TEKLİF ALDIKLARINI SÖYLEDİ!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!.. 12 Temmuz 2012 - 13:22 | Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, Ak Parti'ye transfer iddialarıyla gündeme gelen HAS Parti Başkanı Numan Kurtulmuş'la Başbakanlık Konutu'nda görüştü. Kurtulmuş, "HAS Parti ile Ak Parti'nin bütünleşmesi konusundaki teklif aldık' dedi.

Bu açıklama sonrasında kulislerde konuşulan "Başbakan'ın veliahtı Numan Kurtulmuş olacak" söylentileri de kuvvetlenmiş oldu.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u kabul etti.

Görüşme Başbakanlık Resmi Konutu'nda 1 saat 15 dakika sürdü.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş görüşmenin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"HAS Parti ile Ak Parti'nin bütünleşmesi konusunda daveti bugün aldık, görüşlerimizi paylaştık. Sayın Başbakan konuyu MYK'ya götüreceğini, birlikte mücadelenin uygun olacağını söylediler. Biz de Genel İdare Kurulu'na götüreceğiz. Bugün resmi çağrı yapılmış oldu. Partinin resmi kurulları kararını verdikten sonra biz de kararımızı açıklayacağız."