KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA İHBAR!

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA İHBAR! 6 Şubat 2023 - 00:27 | Güncelleme:

MEDYA SUSMUŞ, SUSTURULMUŞ OLSA DA, UÇANKUŞ OLARAK BİZ KILIÇDAROĞLU’NUN 418 MİLYAR DOLARLIK “KAÇAK PARA” OLAYININ PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ!

Londra’daki arkadaşlarımız, bu milletin parasını çalıp kaçma hazırlığı yapanların Chelsea yakınlarındaki residansını da buldu!

İşin ilginci, binayı yapan da o meşhur Türk müteahhitlerinden biri çıkmaz mı?

Şimdiden ailelerini götürmüşler! Daha da ilginç bir olay var! Aynı residans’ta Bakan’lardan birine de bir daire verilmiş! Vay, vay, vay!..

Kör gözüm parmağına yani!

İş insanı olanlar ay’ın çoğunu orada geçiriyor, ayda bir İstanbul’a gelip kendilerini göstererek, “Biz gitmedik, buradayız” numarası yapıyorlar! Sanmayın ki bunlara Erdoğan yol veriyor! O da bunlara kafayı takmış ama kendince haklı nedenlerle seçim sonrasını bekliyor! Ama bir Bakan’ın bunlarla birlikte aynı binada yer alması ülke adına çok üzücü! O yüzden şimdiki ihbarımız Cumhurbaşkanı’na değil, (çünkü şu an eli kolu bağlı) Bay Kemal’e ihbarda bulunuyoruz. Biz de peşlerindeyiz zaten… Milletin parasına çökenlere uyku yok artık.

(Bu arada Gaziantep’teki ünlü bazı büyük şirketlerin, sabık avukatlar vasıtasıyla artık Antep’te olması gereken para giriş çıkışlarının da Londra üzerinden yapılmaya başlandığı olayı da bir başka yazı konumuz olacak)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN