HERKESİN ATLADIĞI “SAVAŞ” GERÇEĞİ

HERKESİN ATLADIĞI “SAVAŞ” GERÇEĞİ 24 Ekim 2023 - 21:05 | Güncelleme:

HANGİ HABER KANALINI AÇSAK, “YOK KARA HAREKATI BAŞLADI MI?” GİBİ ALAKSIZ BİR GÜNDEM VAR! OLAY BAMBAŞKA!

BU SAVAŞ BİR TOPRAK SAVAŞI DEĞİL…

BU SAVAŞ BİR SOYKIRIM DEĞİL…

BU SAVAŞ TİCARİ YOLLARA HAKİM OLMA SAVAŞI DEĞİL…

BU SAVAŞ 3. DÜNYA SAVAŞI’NIN BAŞI DA DEĞİL…

BU SAVAŞ, DÜNYADA BUGÜNE DEK HİÇ YAŞANMAMIŞ BÜYÜKLÜKTE BİR “İNSAN KIYIMI”NIN PLANLANDIĞI “1. BÜYÜK DÜNYA SAVAŞI”’NIN AYAK SESLERİ!..

Hedef dünyada 8 milyonu bulmuş insan nüfusunu azaltmak…

Herkes unuttu… Amerikalı uzmanlar (!) son yıllarda hep aynı şeyi söylediler:

“Bu dünya, bu nüfusu kaldırmaz!” Doğru olabilir. Ama seçilen yöntem! İsrail’i pek yazmayacağım, çünkü sadece tetikçi… ABD, neden bu kadar askeri yığınak yapıyor böyle?

Önce Filistin, sonra Ürdün, ardından Suriye ve peşisıra tüm müslüman ülkeler! Nüfus azaltımında ilk hedef bu!.. Tv yorumcuları, farkında olmadan haberi veriyor ama yorumlayamıyor.

Sürekli, Gazze’de ölenlerin yüzde 70’i çocuk, kadın ve yaşlılar diyorlar!

Eee ne demek bu?

Güya hedef olan Hamas’dan kimse yok. “Kuvezdeki çocuklara bile acımıyorlar” diye haber yapıyorlar! Artık anlarsınız, hedef o zaten… Çocuklar gelecek, kadınlar doğurgan, yaşlılar ise bunlara göre “üretim yapamayan”lar!..

Başladığı günden beri TV kanalları duruma uyanamayıp, sürekli “kara harekatı”ndan bahsediyor! “Bu gece-bu gece” diye 2 hafta geçti. Hala çözemediler. Amerika bombalayarak “toplu ölüm” istiyor. Yoksa içeri girseler, İsrailli asker bile gözünün içine baka baka çocuk öldüremeyecek, sadece Hamaslı arayacak! Hamaslı umurunda mı, “nüfus planlaması yapan” zalimlerin!

Kısacası, ABD yönetiminin Dünya Nüfus Planlaması’nda ilk hedef müslüman çocuklar, kadınlar ve yaşlılar…

Orada da durmayacak ki…

Sürekli “tahrik” yapılmasının sebebi bir an önce İran v.s. girsin şu işe diye…

Nükleer bir savaş olacak bu… Hedef kitle imhası!

Bir kere, toprak alma-vermeyi-sınır olaylarını unutun!.. O sadece “cambaza bak” oyunu! Toprağı özellikle “tarım toprağı” olmayan ülkeler ilk hedefte… Netanyahu’ya söylettirdiği gibi şehirleri dümdüz etmek hedef… O bölgedeki topraklarda esas petrol ve gaz var. Yani tarımsal bir ürün yok gibi… Yani hepsinin darmaduman edebilirler.

Ve bugüne dek “Dünya Savaşı” denilen savaşlar, aslında “Bölgesel Dünya Savaşı”ydı. Bu iş burada başlayıp, Doğu’da Çin’e kadar gidecek. Peki merkez niye burası seçildi?

Çünkü burası ABD’nin ülkesine, insanlarına çok uzak. Yani ABD oyunu rakip sahada kuruyor ve herkes (Bizim uçak da boşuna düşürülmedi) girsin isteniyor. Türkiye’ye de saldırırlarsa, hedef tarım arazileri olmayacak, büyük şehirler olacak. İstedikleri, Devlet Bahçeli’nin söylediğinin gerçekleşmesi ve Türkiye’nin de savaşa girmesi.

İşte bize göre yazdığımız, kimine göre komplo teorisine uyanan iki “yer” var. Biri Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğeri Çin!.. Çinliler planın büyüklüğüne uyandı bile… Ve Hindistan’la beraber dünyada en kalabalık nüfusa sahipler!!!

Hep anında çok sert tepkileri veren Erdoğan’ın son derece ayağı yere basan-bilinçli açıklamalar yapması bu yüzden… Hatta İsveç’in NATO’ya üyeliğini bile dün imzalamasının bizce sebebi bu! Çünkü, ABD bu gidişle NATO falan tanımayacak Batı’yı da bu konuda kafa kola almış ABD!.. Avrupa yaşlı bir nüfus… Orada da insan kayıplarına bile hazırlar. Orası kolay, bakarsınız yeni bir Corona çıkar!!

İşte sonuç; Bu işi durdurabilecek 1 No’lu yer, ABD ve Avrupa’nın (Hükümet dışında) halkıdır. Bu durumda bile, “Büyük Dünya Savaşı” çıkarsa paramızı nereye yatırmalıyız diye soranlara: “Toprak alın… Ama tarla olsun…” bu yazdığımız savaşta sınırlar önemli değil çünkü mal kimdeyse onda kalır. Tabi hala yaşıyorsanız. “Türkiye’de ne olur”un cevabını ise az sonra Tamar Tanrıyar yazacak!

Sonuçta bu “yeni nesil nazi”lerin hedefi, dünyadaki birçok ülkeyi, teknolojik bir üretim yapamayacak hale getirip, bir nevi “köle” yaratmak! Yiyecekleri v.s üreten ama havayı kirletecek (onlara göre) bir otomobil bile üretemeyen, oralardaki petrol-gaz kaynaklarını ise kendi kapital şirketlerinin yöneteceği bir dünya düzeni!!!

Yani bu Büyük Ortadoğu Projesi falan hikaye… Ortada Büyük Dünya Projesi var.

Güya onlar yönetecek (BATI), diğerleri “oyuncu” ve “figüran” olacak.